In elke retreat zit al mijn ervaring en expertise als holistisch arts om mensen kwalitatief op weg te zetten naar "duurzaam herstel” of het te  bestendigen

Mijn  keuze om mijn traditionele medische praktijk op te geven werd gevoed door het  inzicht dat mensen meer nodig hebben dan een 10-minuten durend consult om  duurzaam te herstellen. Dit is de start geweest van mijn retreats waarin ik mensen meerdere dagen  op een unieke plek wou onderdompelen in kwalitatieve zorg, inzichten en  groei.

Re-treat yourself
Re-treat yourself

FAQ

Check deze vragen en je bent helemaal retreat-ready

Rond welke thema's zijn de retreats opgebouwd ?
add
De fundamentele principes van mijn medical retreats zijn dezelfde. De uitdagingen die deelnemers op gezondheidsvalk ervaren zijn echter heel sterk  gerelateerd aan het moment waarop de retreat plaatsvindt. Daarom stem ik de  accenten per retreat af op de specifieke stressoren en welzijns-uitdagingen  van het moment. (Tekort aan daglicht, mentale en sociale weerbaarheid, immunitaire uitdagingen, nutritionele onbalansen…) zodat elke deelnemer  tastbaar voordeel haalt uit elke retreat.
Ik heb een medische klacht. Bekijkt dr Jutta de retreats ook vanuit holistisch perspectief?
add
Tijdens deze retreat kijken we verder dan de symptomen en gaan we individueel en in groep op zoek naar de kern van de mogelijke onbalans zodat ik je kan helpen fundamenten voor duurzaam welzijn te creëren die duidelijk en haalbaar zijn voor jou.
Welke medische expertises komen aan bod in zo'n holistische retreat ?
add
Qua expertises combineer ik:
- wetenschappelijk gevalideerde en innovatieve benaderingen
- mijn specialisaties als holistisch arts
- mijn 23 jaar ervaring in het ondersteunen van meer dan 50000 consultaties met meer dan 10000 patiënten.

Om jou de middelen, inzichten en focus aan te reiken om jouw gezondheid te onderhouden of te verbeteren.Beschouw deze waardevolle meerdaagse als (her-start) van jouw eigen welzijn.