Easy and Gentle Yoga

Je kan 4x per week samen Dr. Jutta genieten van een helend zelfzorg moment. Zonder reservatie is uw plaats niet gegarandeerd. Je kan voor elke live of online deelnemen.

Woensdag

Yoga Live + online
09:00 tot 10:15
Yoga online
20:00 tot 21:15

Zondag

Ademles Live + online
09:00 tot 10:15
Yoga Live + online
10:45 tot 12:00
ik doe mee

FAQ

Check deze vragen en je bent helemaal yoga-ready

Hoe gebruikt dr. Jutta haar holistische ervaring in de yoga sessies?
add
Door haar medische achtergrond in klassieke en holistische geneeskunde is dr. Jutta perfect geplaatst om een klacht en weldoend gezondheidseffect te linken aan een yoga of ademhalingsoefening. Vaak deelt ze tijdens de sessies ook tussendoor medische weetjes die van toepassing zijn op de deelnemers of de specifieke tijd van het jaar. Soms, indien er niet teveel mensen zijn, gebruikt Jutta haar ervaring als reiki-master om deelnemers via zachte energie aan te raken aan de voeten of schouders. Dit wordt door de deelnemers meestal als bijzonder helend en aangenaam ervaren. Er wordt steeds op voorhand gevraagd aan mensen of ze dit wensen toe te laten.
Van waar de keuze voor Easy and Gentle Yoga?
add
Dr Jutta weet als geen ander dat mensen in deze drukke tijden veel nood hebben aan zachtheid, zelfzorg en comfort. Haar lessen zijn er dan ook vooral op gericht om iedereen (every-body) te kunnen laten deelnemen dus ook mensen die stijf zijn en multipele klachten hebben. Ze doet vaak hands-on-enkel met toestemming van de yogi’s- corrigeert, ondersteunt en moedigt aan om binnen de grenzen te blijven van je eigen kunnen. Net in zachtheid gebeurt heling en de sleutel ligt in het consistent volhouden van de yogalessen, al was het maar 1 uur per week. Zelfs na 1 enkele les is het effect duidelijk voelbaar en zichtbaar. Alleen is het zo dat het consequent herhalend karakter van een yogales, leidt tot duurzame wellness en genezing. Immers: “Repetition is the key to mastery"
Ik heb fysieke klachten. Kan ik deelnemen?
add
Ook mensen met (vage) klachten rond rug, nek, schouders, knieën…. Moe, burn-out, gespannen mensen kunnen op een veilige manier participeren. Dr Borms geeft met veel plezier aangepaste oefeningen. Haar aanpak is uniek en op maat van elke yogi. Soms zullen workshops georganiseerd worden specifiek voor bepaalde klachten ( luchtwegen, schouders, rug….).
Heb je ervaring nodig om mee te doen?
add
Het basis principe van dr. Jutta’s Easy and Gentle yoga is dat het toegankelijk, zacht en rustig is. Iedereen is welkom, jong, oud, stijf, soepel. Er is geen enkele voorkennis of ervaring vereist om in te stappen. Het doel van dr. Jutta is iedereen te laten ervaren wat de weldoende effecten zijn van yoga. Iedereen kan het.